• Voorbeeldset

Voorbeeldset

totale prijs:
5,00 €

incl. 21% BTW plus verzendkosten

Aantal


Productietijd:
ca. 4-5 werkdagen

Omschrijving: Bestel een set met voorbeeldkaarten om zelf de hoge kwaliteit van uitnodigingen door Paper Studio by Zankyou te kunnen zien. In de voorbeeldset ontvang je een selectie van producten uit verschillende design series, met verschillende formaten en afwerkingen. Ook ontvang je in de verpakking een voorbeeld van verschillende papiersoorten die wij bieden: zo krijg je in één oogopslag een indruk van onze hoge kwaliteit producten en afwerkingen.

Veelgestelde vragen - dit zou u kunnen interesseren

Ontwerp uitnodigingen en drukwerk met veel liefde

Zelf ontwerpen

Onze design tool biedt tal van mogelijkheden tot het personaliseren van jullie bruiloft uitnodigingen en andere stationery. Naast kleuren en lettertypen, kun je ook de pictogrammen en afbeeldingen naar wens aanpassen. Voeg je eigen foto´s en afbeeldingen toe: de mogelijkheden zijn eindeloos! Creëer een volledig persoonlijke uitnodiging voor iedere gelegenheid.

De beste kwaliteit

Ons doel is het leveren van de beste kwaliteit. Dit begint bij een professionele gegevenscontrole van jouw bestelling, tot de keuze van de beste soort papier en een hoogwaardige productie. Onze ervaring, in combinatie met het gebruik van moderne druk- en nabewerking technologie, zorgt voor indrukwekkende resultaten met een zo kort mogelijke levertijd. Klanttevredenheid gegarandeerd!

Voor ons milieu

Bij ons bedrijf staat duurzaamheid en de bescherming van ons milieu hoog in het vaandel. Daarom optimaliseren wij voortdurend onze processen op het gebied van het gebruiken van energie en grondstoffen. Ook dragen wij bij aan natuurprojecten, om iets terug te kunnen geven aan onze wereld en het ecosysteem of om energie te besparen.